top of page

Klinikken er godkendt til at sælge Cell-wellbeing s-drive til andre behandlere og terapeuter!

Bliv en endnu bedre behandler for dine klienter!

Som terapeut giver Cell Wellbeing dig en mulighed for, at være præcis omkring dine klienters kosttilskud, samt om hvilken kost de bør spise, for at optimere deres helbred. Der er mulighed for at arbejde dybt og detaljeret med den nyeste testmetode i din klinik, baseret på EPI-genetik gennem en hårtest.


Cell Wellbeing er en EPI genetisk rapport, som anvender hårroden, modsat de hår aflæsningsmetoder der hidtil har været anvendt, nemlig information gennem kun hårstråret.

En hårrod er en kropscelle, som man kan aflæse gennem en scanner der måler frekvenser og gennem disse, kan man, via særlige udviklede algoritmer, aflæse kroppens signaler og evt. mangler.


En personlig rapport og fødevareplan

Som terapeut giver Cell Wellbeing dig en mulighed for, at være præcis omkring klientens individuelle brug for kosttilskud, samt om hvilken kost de bør spise, for at optimere deres helbred. Der er mulighed for at arbejde dybt og detaljeret med den nyeste testmetode, der på blot 15 minutter, sender en 32 siders rapport til både dig og klienten. Rapporten inklusiv en fødevareplan, så det er nemt for klienten at foretage indkøb og madlavning, efter lige netop de mangler, klienten måtte have.

Måleudstyret, der betegnes en ”S-drive” (står for signatur), er nemt at bruge og som terapeut kan man ikke gøre noget forkert, fordi det kræver ikke års erfaring at anvende. Den første gang man scanner håret (roden) og får svaret, kan man med det samme, inkludere det i en konsultation. Selve svartiden er kun ca. 15 minutter.

Hårroden gemmer information som vibrationsenergi og det er således den ideelle struktur, der kan anvendes som en informativ bio-markør. Håret er en celle – lige som en kropscelle, der lagrer oplysninger fra mikro og makromiljøet.


Din klient får en grundig rapport med kostråd

Som klient bliver man testet for evt. mangler på:

vitaminer

mineraler

antioxidanter

fedtsyrer

aminosyrer

  • samt hvordan cellerne er påvirket af f.eks. stråling i hjemmet (Ipad, mobiltelefoner, WIFI), eller om de er påvirket af giftstoffer, tungmetaller, svamp, m.m. 

Som professionel behandler, kan man også anvende en rapport, der går dybere ind i systemerne kroppen, f.eks. immunsystemet, hormonsystemet, fordøjelsessystemet, hjerte/karsystemet m.m. Denne type af rapport, kan også vise om cellerne er dehydrerede.


Efter 90 dage, re-testen klienten, for at se, om cellernes behov er dækket. Man kan fortsætte hver 3. måned med en ny rapport, så længe der måtte være behov for det.


Typer af rapporter:

Cell Well har udarbejdet rapporter for;

Optimeret velvære

Naturligt velvære

Fitness rapport

Elite sportsudøvere

Anti ageing

Weight and Shape juicing plan

Vegetar og veganer


Der er udarbejdet rapporter til forskellige typer alt afhængig af hvilken dybde kan fagligt kan dykke ned i rapporten.

1) terapeuter, kostvejledere, diætister, læger m.m

2) SPA, frisører, kosmetologer, fitnesscentre, sportsklubber m.m.


Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at høre mere, om hvordan du kan komme videre med at anvende S-drive i din klinik, kan du kontakte Charlotte Baarup Aaby på nedenstående mail.


Pris og betingelser

Priser oplyses ved henvendelse og oplæring er gratis, det sker via webinar eller personligt, du bliver endvidere også tilbudt en videre træning.


Når du investerer i S-drive, skal du også købe rapporterne gennem Cell Wellbeing. Dette sker i forbindelse med køb af S-drive, og senere kan du købe rapporterne i det omfang du ønsker og har behov for. Priser for dette, bliver også oplyst når du henvender dig.


Henvendelse sker venligst til: 

bottom of page