top of page
øreakupunktur og frekvens behandling med microlight

ØREAKUPUNKTUR/AURICULOTERAPI

Øreakupunktur indvirker øjeblikkelig og er veldokumenteret!

Ved hjælp af apparatur som punktfinder, elstimulation, frekvenslaser, farvet lysfrekvenser samt nåle får vi fundet frem til årsager, forstyrrelser og behandling.

Øreakupunktur er rigtig god til smertebehandling, funktionelle forstyrrelser i organer, bevægapparatet og hjerne samt til afhængighed!


Øreakupunktur, også kaldet auriculoterapi, er en vestlig teknik som er udviklet og finpudset af Paul Nogier og hans lægehold fra 1951.

Teknikken består i at benytte øret som reflekszone, for at behandle smerter og funktionelle forstyrrelser.

Disse principper hviler på videnskabelige og godkendte argumenter og en forståelse af centralnervesystemet.

Der er en forbindelse mellem smertebanerne (spino thalamiske baner) og ørets nerveforsyning via substantia reticularis. Altså kroppens nerver har forbindelse til øret.

(Modsat er kropsakupunktur en behandling via kroppens meridianbaner!)

Når der opstår smerter i kroppen, vil disse smerter afbilde sig i øret, og der vil fremkomme et område på øret med smerter. Dette system, afbildet på øret, er organiseret. Det er Øre-somatotropi.

WHOs generaldirektør talte rosende om Paul Nogiers arbejde i Lyon 1990.

Gennem 25 år er franske jordemødre undervist i auriculoterapi, med det formål at hjælpe gravide og fødende. Dr. Quichons studie af 537 patienter viser klart at øreakupunktur er en hjælp for fødende kvinder.


På Franske universiteter undervises i øreakupunktur: Paris, Lyon, Marseilles, Nantes, Bordeaux, Montpellier og Strassbourg.

I Tyskland, Spanien, Italien og Skandinavien undervises og udøves øreakupunktur

bottom of page