top of page

Rapporten

På klinik for Fodterapi & Akupunktur kan vi nu teste dig med Cell-wellbeing. Med Cell-wellbeing vitamintest bliver du ikke kun testet for vitaminer. Du får tilsendt på mail en 34 siders meget overskuelig rapport på hvad der måtte mangle af næringsstoffer samt hvordan du er påvirket af miljøet.

I alt 9 katagorier som du ser i hjulet ved siden af og dermed over 800 faktorer.

Rapporten fortæller også hvilke madvarer som i det scannede tidsrum vil være for energikrævende for din krop at fordøje.

Den kommer med forslag til hvilke madvarer der vil være optimalt at indtage ud fra hvilke mangler der måtte være scannet.

En sådan rapport vil være et godt supplement til akupunktur!

Cell-wellbeing vitamintest

vitamintest

Dine enzymprocesser er afhængige af en konstant tilførsel af vitaminer, mineraler og aminosyrer for at kunne operere, og dine enzymprocesser er ansvarlige for alle kroppens funktioner.

Dit nervesystem er stærkt påvirket af toksiner, tilsætningsstoffer og EMF/ELF frekvenser.

For at optimere dig selv, har du brug for at sikre, at disse to processer arbejder optimalt.

Fungerer de ikke optimalt, føler du nemt effekten heraf, i form af i lav energi, dårlig søvn, svagt immunforsvar, dårlig koncentration, irritabilitet, generel ømhed og smerte, langsom bedring, modtagelighed for skader mm.

Hvis kroppen er i denne lav-optimale tilstand for længe, kan dette i sidste ende føre til kroniske helbredsproblemer.


Cell-wellbeing analysen er designet til at hjælpe med at identificere mange af de fælles miljømæssige påvirkninger, der kan føre til en reduceret effekt af dine gener og enzymer.

Vi lever næsten alle på jorden på et sub-optimalt niveau, på grund af miljøpåvirkningerne omkring os.


Forarbejdede fødevarer, lavt indtag af næringsstoffer, toksiner og kemikalier, elektromagnetiske felter og ekstremt lave frekvens påvirkninger, er ansvarlige for et sammenbrud i kroppens normale daglige funktioner.

Disse daglige funktioner er drevet af to grundlæggende processer, som er afgørende for den måde, som din fysiske krop udtrykker sig på.

For det første, at kvaliteten af de nye celler der skabes muliggør, at din krop kan reparere sig selv, og for det andet, at optimere de enzym processer, som er ansvarlige for alle kropslige funktioner.

bottom of page